Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Turboo Automation Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. ΕΠΕ αυτοματοποίησης TURBOO είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία ειδικεύεται στις πύλες περιστροφικών πυλών από το 2006. Είναι ΤΟΠ κατασκευαστής 3 των αυτόματων πυλών περιστροφικών πυλών εμποδίων στην Κίνα.
  Έχουμε το εργοστάσιό μας 20000 τετραγωνικά μέτρα στην πόλη Shenzhen, σχεδόν εργαστήριο 500 τετραγωνικών μέτρων, αίθουσα εκθέσεως 400 τετραγωνικών μέτρων. Έχουμε περισσότερους από 250 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένου 50+ personnels στο τμήμα Ε&Α. Υπάρχουν περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας 150+ σε τεχνικό & το σχέδιο. Εξασφαλίζει Turboo για να παρέχει υψηλό - οι πύλες και το αγαθό εμποδίων ποιοτικών περιστροφικών πυλών διατηρούν την υπηρεσία.

   

  Turboo Automation Co., LtdTurboo Automation Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Οι ειδικές γνώσεις και οι δεξιότητες παρουσιάζονται σε TURBOO από κάθε μέλος της ομάδας, η οποία επιτρέπει σε TURBOO για να κατασκευάσει και να προσφέρει το ευρύ φάσμα της άριστης αυτοματοποίησης πυλών από την περιστροφική πύλη τρίποδων, την πύλη εμποδίων χτυπημάτων, την πύλη εμποδίων ταλάντευσης, τις περιστροφικές πύλες πλήρης-ύψους, οδικό blocker όλα τα είδη αυτόματων λύσεων ασφάλειας πυλών κ.λπ. ηλεκτρονικών και λύσης ODM cOem.

   

  Turboo Automation Co., LtdTurboo Automation Co., Ltd

 • Ε & Α

  Η επιχείρηση TURBOO είναι πάντα δεσμευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη και την καινοτομία του νέου προϊόντος και την ανηλεή αναζήτηση της ποιότητας των παραδοσιακών προϊόντων. Τον Οκτώβριο του 2016, η έρευνα και το αναπτυξιακό κέντρο αυτοματοποίησης Turboo οργάνωσης επιχείρησης χωριστά, με την περιοχή γραφείων που είναι περισσότερο από 1500 τετραγωνικά και η υπάρχουσα έρευνα και η ανάπτυξη και άλλο σχετικό προσωπικό που είναι περισσότεροι από 50 άνθρωποι, συγχρόνως, έχουμε τα εργαστήρια, τα δωμάτια δοκιμής και τα επαγγελματικά ποιοτικά κέντρα. Εφαρμόζοντας τις νέες τεχνολογίες και τους νέους τρόπους να οδηγήσουμε την ανάπτυξη της βιομηχανίας, που βελτιστοποιεί τα τυποποιημένα προϊόντα μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης, κατά συνέπεια κάνουμε τα προϊόντα έχουμε την υψηλότερη τιμή στο λόρδο. Εκτός αυτού, συνεχίζουμε να προωθούμε το νέο προϊόν της αγοράς τμημάτων πυλών καναλιών γραμμών, που καθιερώνει τα τεχνικά εμπόδια, και να προσαρμοζόμαστε στην τάση των μεγάλων στοιχείων, κύρια μεγάλα στοιχεία του πεζοδρομίου. Η ισχυρή δύναμη της έρευνας και της ανάπτυξης κάνει Turboo έχει τη δυνατότητα της γρήγορης προσαρμογής πελατών, και την πιό ομοιόμορφη και σταθερή τυποποίηση φορμών προϊόντων, πολύ περισσότερο από τα αντίστοιχά τους περίπου 5000000 φορές και περισσότερη καλύτερη ασφάλεια. Έχουμε κερδίσει σχεδόν εκατό διπλώματα ευρεσιτεχνίας, με την πιστοποίηση CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2015 Turboo κέρδισε το εθνικό τίτλο των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας.

  Turboo Automation Co., Ltd

   

  Turboo Automation Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Turboo Automation Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Grace mao

Τηλ.:: 86-755-29809981

Φαξ: 86-755-29164103

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)